hits

Det vanskelige steget

03.08.2016
10:05

Jeg har gjort det, jeg har meldt meg inn på det lokale treningssenteret.

Det føles så dumt å skulle bruke så mye energi og tid på å spise riktig, når jeg ikke ser noen resultater. For å gjøre det enda mer riktig må jeg få opp mosjonsnivået mitt. Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg aldri kommer til å gå turer uten mål og mening, eller løpe opp og ned trapper i blokken min.

Det som får meg til å mosjonere er rett og slett å være medlem av et treningssenter. For det første er jeg en gjerrigknark, så jeg kviet meg veldig for å bruke flere hundre kroner i måneden på noe jeg egentlig ikke liker. Derfor avsluttet jeg lunsjabonnementet mitt på jobben, som koster meg en snau tusing i måneden, og meldte meg inn på treningssenteret istedenfor. Ikke bare sparer jeg penger, men jeg tar vekk muligheten jeg hadde til å spise feil mat i kantina.

Nå har jeg med meg frukt, havregrøt, knekkebrød og sunt pålegg, istedenfor å spise alskens kantinemat som sikkert er proppet fullt av tomme karbohydrater og mettet fett.

Siden jeg ikke eier treningsklær måtte jeg ta turen innom Ellos.no for å finne treningsklær i større størrelser. Ja for det blir vel for dumt å selge treningsklær i store størrelser over alt? Det er jo tross alt ingen som er tjukke som gidder å trene... Bare sånn for å gjøre det ekstra vanskelig for oss overvektige å komme igang med treningen.

Jeg bestilte sports-BH, tskjorte og yogatights. De kommer til meg i morgen, så da får jeg sjekka om de passer og evt. ta meg en tur på treningssenteret.

#trening #kosthold #aldrimerdundre #overvekt #overvektig #slanking #diett #livsstilsendring

1 kommentar

Christine Drage 08.08.2016 13:30
Så flink du har vært! Du har definitivt tatt et steg i riktig retning! Det er alltid hardt å trene i begynnelsen, men når du får rutinene på plass vil det være verdt det. Og ikke gi opp sunt kosthold selv om du ikke får resultater med en gang, for det kommer, det lover jeg deg! Om du ønsker en ekstra boost til treningen kan jeg anbefale deg å prøve ut body wraps, jeg brukte det selv etter fødselen og gikk ned 14 kg på 4 måneder uten trening med et strengt og sunt kosthold (fikk kronisk bekkenløsning). Så det er fult mulig! Om du er nyskjerig på produktet kan du lese mer om dem på http://www.drage.itworkseu.com/no. Masse lykke til!

Skriv en ny kommentar

Følg meg

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Fremgang

LilySlim Weight loss tickers

Lenker